Doceye & Doceye Digital

Bag om


BAG OM

Hvem vi er     Her bor vi     Kontakt os
 

Doceye blev stiftet i 2011. Vi arbejder primært indenfor faktaområdet og især med dokumentar- og reportagegenren. Vi tilstræber, at vores projekter altid er tilgængelige på flere platforme og udvikler i samarbejde med kunderne modeller for content sharing, hvor indholdet tilpasses efter målgruppe såvel som budskab. Vi ønsker altid at skabe innovative formater med et højt reportage- og journalistisk niveau og tror altid på, at publikum er intelligente, kræver ægthed, dybde og dramatik – uanset emne.

Doceye Digital blev stiftet i 2017 og har fokus på digitale projekter, branded content og distribution og har især yngre mennesker som målgruppe. Vi tilbyder viden og opgaver inden for markedsføring og formidling til børn og unge, SoMe formater og koncepter, TV, podcast og radio, samt partnerskaber mellem det offentlige og kommercielle virksomheder.

I 2018 startede vores Live & Management, som i 2019 repræsenterer Youtuberne Rasmus Brohave og Casper Harding og komikere Martin Nørgaard, Elias Ehlers og Carsten Eskelund. Derudover er Ida Rud, David Mandel og Silja Okking også en fast del af live-holdet.

Mændene bag er Ulrik Skotte og Christian Volfing. Begge har tidligere arbejdet i DR. Ulrik Skotte som chef indenfor nyheder, events, unge og dokumentar. Christian som vært, redaktør og chef med fokus på børne- og ungdomsområdet.

Velkommen til Doceye & Doceye Digital.

 
kop_test_baggrund_Tegnebræt 1.png

Vi elsker kaffe og byder derfor alle interesserede på en kop og forhåbentlig en god snak.