Doceye & Doceye Digital

David Mandel

Tilbage

DAVID MANDEL

Radiovært - TV-vært - journalist

 
 
 

David er en af landets bedste værter. Han startede karrieren som praktikant på P3 på Go’morgen P3 og de Sorte Spejdere med Anders Breinholt og Anders Lund Madsen. Siden blev han selv en af de mest profilerede værter på kanalen og har lavet en stjernerække af kendte programmer inkl. formiddagsprogrammerne Sara & David med Sara Bro, som vandt en Zulu Award for “Det vi alle grinte af..” i 2013 og programmet Gandhi med komikeren Christian Fuhlendorff, som var nomineret til en Zulu Award for årets radioprogram i 2015.

Han var også før det i en årrække vært på P3’s mest aflyttede program Go’morgen P3. Her vandt han sammen med resten af holdet prisen for årets morgenshow til Prix Radio to år i træk i 2010 og 2011. Han vandt i 2014 årets event ved samme prisuddeling for “Lærepladser til alle” - en event som han og Sara Bro lavede sammen med P3 Nyheder.

Udover de faste programmer har David været vært på en stribe afløser programmer på kanalen - herunder sommerprogrammet Dr. Stroganoff med komikeren og tryllekunstneren Rune Klan og portrætprogrammet Første Gang, som han selv udviklede.

David har også været vært på en stribe events og shows som f.eks DR’s OL sendinger fra OL i London 2012, på Danmarks Indsamling tre år i træk og på optaktsshowet til Zulu Awards på TV2 Zulu.

Udover at være vært på Radio og TV programmer er David ofte brugt som ordstyrer, konferencier og vært på live events. Han har været konferencier på Grøn Koncert 3 år i streg, vært på Kapsejladsen i Aarhus også med Christian Fuhlendorff og har været ordstyrer på Folkemødet, ordstyrer på Ungdommens Folkemøde og kommentator på CPH HALF.

David er nu vært på den succesfulde podcast “Farmænd”, sammen med komikeren Jasper Ritz.

David Mandel.png