Doceye & Doceye Digital

Carsten Eskelund

Tilbage

CARSTEN ESKELUND

Stand-Up - Comedy - Konferencier

 
 
 

Carsten har siden debuten i år 2000 udviklet sig til en af en af de mest originale komikere på den danske stand-up scene. Han har optrådt ved velgørenhedsshowet "Comedy Aid", "Zulu Comedy Galla" og været vært på DR2s "Quiz i en Hornlygte".

Carsten er en nærværende komiker, der ser det store i det små, og finder inspiration i alt fra kærlighed til småborgerlighed samt menneskehedens tilsyneladende grænseløse evne til at komplicere tingene for os selv. Nysgerrigheden fører ofte til en del publikumsinddragelse, uden man dog skal bekymre sig for at blive svinet til. Carsten er noget så sjældent som en inkluderende fyr i en branche berygtet for at pege fingre.

Hans undersøgende og selvironiske facon gør ham ideel til ethvert selskab, der ønsker noget der stikker lidt dybere end traditionel metervare-stand-up, og er desuden i stand til at skræddersy sit materiale specifikt til lejligheden, hvis dette skulle ønskes.

I 2012 lavede han sit første soloshow, "Sådan én man selv griner af", om mødre, maskulinitet og den far, han havde fået kontakt til efter 32 år. Derudover har Carsten skrevet DR Ultra serien "Danmarks største Youtuber" og novellen "Den lille Poul med papmachehunden", der findes i børnebøgerne "Fra dig til os" samt "Slut, Put, Finale".

Med ven og kollega, Michael "MC" Christiansen, afholder han comedy- og paratvidensquizzen "Den Hvide Lektie". Den finder sted een gang om måneden på Frederiksberg og skulle du ønske en underholdende interaktiv quiz i private rammer, kan du læse nærmere her.

carsten1_forlænget-baggrund.png
 
 
 
 

 
 

Måske kender du ham fra...

 

“Den Hvide Lektie” (2000 - )

“Den ægte vare” (2002, 2005, 2007)

“Stand-up.dk” (2002, 2005)

“Comedy Aid” (2003-2010, 2014)

“Zulu Comedy Galla” (2012)

“Sådan én man selv griner af” (One man show, 2012)

“Quiz i en hornlygte” (2012, 2013)

“Den lille Poul med papmachehunden” (“Slut put finale, 2014)

“Verdens største Youtuber” (2018)